Asosyal34
Puanı : 1498.85
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Flash TV satılıyor

    Saran Holding'in sahibi Sadettin Saran, radyolardan sonra `televizyon` kanalı almak için de kolları sıvadı.

    26.12.2013 17:43
  • Justin Bieber Bıyık Bırakırsa

    Yeni tarzıyla kameralara yakalandı Kanadalı genç pop yıldızı `Justin Bieber` kameralar önünde büyüdü. Justin Bieber'ın sonunda bıyıkları da çıktı. Henüz 14 yaşındayken `müzik` listelerinde bir numaraya oturan ve genç kızların sevgilisi olan `Justin Bieber` sonunda erkekliğe adım attı. 19 yaşındaki `dünya` yıldızı Mercedes-Benz `Moda` Haftası’na katıldı ve çıkışta yeni terleyen bıyıkları ile dikkat çekti.Genç şarkıcı bıyığını bir süre daha kesmeyip bu tarzını koruyacağa benziyor.

    14.09.2013 13:03
  • 107 Yaşında Polisle Çatıştı

    ABD'nin Arkansas eyaletinde iki kişiyi rehin alan silahlı saldırgan, `polis` tarafından vurularak öldürüldü. Olayı `ilginç` hale getirense saldırganın 107 yaşında olmasıydı. Bir evde iki kişiyi `silah` zoruyla rehin alan Monroe Isadore adlı yaşlı adam, `polis` gelince kendisini yatak odasına kilitledi. Polis ilk müdahaleyi yatak odasına gaz sızdırarak yaptı ve ardından kapıyı kırmayı denedi ancak bu sırada yaşlı şüpheli güvenlik güçlerine `ateş` açtı. Açılan ateşe aynı şekilde karşılık veren `polis` memurları, 107 yaşındaki Isadore’u vurarak öldürdü. Olayda yaralanan `polis` olmadı.

    01.09.2013 16:53
  • Son Dakika: Twitter, Suriye Elektronik Ordusu tarafından hacklendi.

    sea@sea.sy adresi `Suriye` Elektronik Ordusuna ait mail adresidir. Web bilgisi olan yurttaşlar bilecektir.

    27.08.2013 22:07
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.