Kaka yuvaya döndü!

Ve Kaka yeniden Milan’da... Brezilyalı oyuncu `eski` kulübü Milan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. `Yıldız` oyuncu yıllık 4 milyon euro kazanacak.

kaderci54

Milan, 2009 yılında 65 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e gönderdiği Brezilyalı yıldız Kaka'yı yeniden renklerine bağladı.
İspanyol kulübünde sürekli yineleyen sakatlıkları nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Kaka, hayal kırıklığı ile geçen Jose Mourinho döneminin ardından Ancelotti'nin de gözüne girmeyi başaramamıştı. Ülkesinde düzenlenecek 2014 Dünya Kupası’nda milli formayı giyebilmek için düzenli olarak oynamak isteyen 31 yaşındaki yıldız geçtiğimiz hafta Real Madrid kulübüne ayrılma talebini iletmişti.
Kaka'nın Real Madrid'le bağlarını koparmasının ardından devreye giren İtalyan devi Milan, oyuncuyu Haziran 2015'e dek kırmızı-siyahlı kulübe kazandıran imzayı attırdı. Kaka, Milan'dan yıllık 4 milyon euro kazanacak.
Kaka, 2003 ile 2009 yılları arasında formasını giydiği Milan'da geçirdiği 6 yılda birer kez Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, Kıtalararası Dünya Kupası ve lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Almanya'da futbol sevgisi bir başka

Rusyanın Ponpon Kızları

Cugulinin Şok Eden Hayatı

Ünlü pop yıldızı Justin Bieber Türk vatandaşı oluyor

Adolf Hitlerin Liseli Capsleri

Suriye'de kan donduran vahşet!

Başkanım Cardozo ne olacak?

İnci Sözlük 26 Ekim Aydın Kan Zirvesi

Türkiye ye yıldız bir futbolcu geliyor !