Üniversite Kazanıp Yurda Yerleşecek Olanlara Seçmeler

Üniversite kazandınız, ilk kez yurtta kalacaksınız, heyecanlısınız.. Aslında gönlünüz evde kalmaktan yana ama, birlikte yaşayacagınız `ev` arkadaşınız yok( şu an hiç arkadaşınız yok, bir tane bile yok) o kadar `ev` kirası, `ev` masrafı vermi de gözünüz yemiyor demi?

Asudejamess

Hah! Benimde öyle işte. Neyse sonuç olarak yine yurttayız. Lazım olabilecek şeyleri (olabilecek değil, kabak gibi de lazım olacak) liste halinde topladım. İncici panpalarıma faydalı olayım diye eheheh deyip noktayı koyuyorum arkadaşlar. Eksik bir şey varsa yorum olarak yazabilirsiniz. Bknz: İnci birliğiey

-1. Önce hesap açtırın panpalar

Şimdi bunu niye söyledim bilmiyorum da, olur ya unutmuşsunuzdur (bunu unutacak kadar mankafalı olmamalısınız) hatırlatayım dedim, bunu açmassanız aileniz size neyle para gönderecek? Söyleyin bana! Neyse efendim, bi bankaya kimliğinizle gidin hesap açtımak istiyorum deyin, 10 dk içinde form dolduruluyor zaten 10 gün sonra da adresinize geliyor. Bu arada sadece hesap açtırmak için neden bu kadar konuştuysam?!

-1. Israrla söylüyorum, bez gardrop

Bunu özellikle tavsiye ediyorum panpalar, çünkü yurtlarda dolaplar çok küçük oluyor. Yani o kadar ayakkabı kıyafet takı-toka, iç çamaşırı, vs. vs. dolaba sığmaz. Aksi halde kendi odanızda fazlalık gibi hissedersiniz kendinizi. Bilhassa bizim bayan panpalara şiddetli tavsiyemdir! Fiyatları da 30-70 arası kalitesine göre değişiyor.

-1. Temizlik için nevresim takımı şart

Bunu genelde her yurt ister, ama sizin yurt istemiyorsa siz yine de götürün. Sözde yıkanıp önünüze geliyor ama ona sizden önce kaç kişi yattı? Sizden önce kaç kişi goygoy yaptı? Neyse siz her ihtimale karşı kendiniz alın ucuz yollu bir takım bebeler..

-1. Sonbaharda battaniye

Yurtlarda kar yağmadan kaloriferi yakmazlar. Tabii gittiğiniz yere de bağlı ama, eğer soğuktan kıçınız donsun istemiyorsanız alın bir tane..

-1. Dolap içi çanta askısı

(BAYAN PANPALAR İÇİN) O kadar çantayı bir yere sığdıramayacaksınız.. Düzeni de seviyorsanız tavsiyemdir panpalar. Ben almayı düşünüyorum. İKEA'dan temin edebilirsiniz.

-1. Sıcak sıcak kettle!

Hep dışardan alıp içmek olmaz. Gecenin bi vakti canınız sıcak bişey ister, hasta olursunuz sıcak sıcak nane-limon istersiniz, ne biliyim bi şekilde lazım olur, alın koyun bi kenara işte, aa konuşturmayın beni şimdi bak! Cık cık cık..

-1. Saç kurutma makinesi

Alın bunu da ya, yurtlarda 10-12 kişi birden banyo yapılıyor bazen.(Banyo-tuvalet odanın içindeyse ve 2 kişilik odada kalıyorsanız sorun olmaz, almayabilirsiniz arkadaşınızdan da kullanabilirsiniz) Ama böyle kalabalık kalıyorsanız "biri bana makinesini verecekte saçımı kurutacam ühühühü.." modundan çıkamazsınız, o yüzden alın bir tane kimseye minnetiniz olmasın, huhh!!

-1. Temizlik malzemeleri

Bunlar nedir, efendime söyleyim şampuandır, kremdir, diş fırçasıdır, macunudur, ıslak mendilidir, kulak çöpüdür, tırnak makasıdır, törpüsüdür vs. vs. uzar gider bu liste. Ama bunlar aksatılmaması gereken şeylerdir bak. Öyle "olum öğrenciyim ben kim bakacak üstüme başıma" dersen benim de sana cevabım "Nahh! Allahın kekosu, Allahın çikosu" olur. Zaten bakımsız erkek/kız karşı cinsten birini tavlamayaz onu da söyleyim de..Sonra ortalıkta "Neden Allahım neden!! Neden benim seeaavgılımm yokk yeaaa" diye dolaşmayın, rica ediyorum. Asude ablanız uyardı bak..

Almanya'da futbol sevgisi bir başka

Rusyanın Ponpon Kızları

Cugulinin Şok Eden Hayatı

Ünlü pop yıldızı Justin Bieber Türk vatandaşı oluyor

Adolf Hitlerin Liseli Capsleri

Suriye'de kan donduran vahşet!

Başkanım Cardozo ne olacak?

İnci Sözlük 26 Ekim Aydın Kan Zirvesi

Türkiye ye yıldız bir futbolcu geliyor !