Arsenal'de Walcott endişesi!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi Arsenal'de Theo Walcott endişesi yaşanıyor. Milli takım kampında sakatlanan Walcott'un Premier Lig’in ilk haftasında dinlendirilmesi gündemde.

kaderci54

Arsenal'de bu hafta sonu başlayacak Premier Lig’in ilk haftası öncesi sakatlar çoğalıyor.
Arsenal'de Walcott endişesi!
Arsenal'de Walcott endişesi!
Son olarak takımın en önemli yıldızlarından Theo Walcott, milli takım kampında bileğinden sakatlandı. Milli takım menajeri Roy Hodgson'a göre Walcott'un sakatlığı ciddi değil. Ancak menajer Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi play off turunda Fenerbahçe ile oynanacak maçları düşünerek Walcott'u ligin ilk haftasında dinlendirebileceği söyleniyor.
Hazırlık döneminin adından en çok sözettiren oyuncularından Aaron Ramsey de milli takım kampında sakatlanan bir başka Arsenalli oyuncu oldu. Ramsey'nin de Fenerbahçe maçlarına yetişmesi bekleniyor.
Londra ekibinin geçen sezon Malaga'dan transfer ettiği solbek Nacho Monreal ile başarılı savunma oyuncusu Vermaalen'in sakatlıkları ise sürüyor. Vermaalen, Fenerbahçe karşısında kesin olarak forma giyemeyecek. Hazırlık kampını kaçıran Monreal'in de play off turunda oynaması çok zor görünüyor.

Almanya'da futbol sevgisi bir başka

Rusyanın Ponpon Kızları

Cugulinin Şok Eden Hayatı

Ünlü pop yıldızı Justin Bieber Türk vatandaşı oluyor

Adolf Hitlerin Liseli Capsleri

Suriye'de kan donduran vahşet!

Başkanım Cardozo ne olacak?

İnci Sözlük 26 Ekim Aydın Kan Zirvesi

Türkiye ye yıldız bir futbolcu geliyor !