Siyahlar Adalet İçin Sokakta

ABD'de siyah genci öldüren George Zimmerman'ın suçsuz bulunmasına tepkiler dinmiyor. Ülke genelindeki `protesto` gösterilerinde 2 kişi yaralandı, 9 kişi gözaltına alındı.

allaha isyan eden ergen

ABD'de 17 yaşındaki siyahi genç Travyon Martin'i öldüren bekçi George Zimmerman beraati tartışılmaya devam ediyor.Kararın altında imzası bulanan 6 juri üyesinden biri Amerikan televizyonu CNN'e konuştu
."B-37" kod numaralı juri üyesi, kararı saatlerce süren bir tartışma sonrasında aldıklarını söyledi.Karar vermek için salona girdiklerinde, 6 jüri üyesinden 3'nün George Zimmerman'ın suçlu olduğuna inandığını ifade ettiğini ancak sonra bu karardan vazgeçtiklerini belirtti.

ismi açıklanmaması şartıyla konuşan juri üyesi, beraat kararını oy birliği ile aldıklarını da ifade etti.ABD'de 17 yaşındaki siyah genç Travyon Martin'i öldüren George Zimmerman'ın beraatine yönelik tepkiler üçüncü gününde.

Gösterilerin en fazla olduğu kent ise Los Angeles.ABD basını, protesto gösterilerinde şiddet yaşandığını da belirtiyor.Oakland'daki gösterilerde 2 kişi yaralandı, 9 kişi de gözaltına alındı.
17 yaşındaki Travyon Martin'i öldüren beyaz-Hispanik George Zimmerman ise kayıplara karıştı.

Almanya'da futbol sevgisi bir başka

Rusyanın Ponpon Kızları

Cugulinin Şok Eden Hayatı

Ünlü pop yıldızı Justin Bieber Türk vatandaşı oluyor

Adolf Hitlerin Liseli Capsleri

Suriye'de kan donduran vahşet!

Başkanım Cardozo ne olacak?

İnci Sözlük 26 Ekim Aydın Kan Zirvesi

Türkiye ye yıldız bir futbolcu geliyor !